Koes hus for anbefalt slashfiksjon

Koes hus for anbefalt slashfiksjon er i sin helhet flyttet til AO3: Koe’s House of Recommended Slash Fiction og vil bli oppdatert der i fremtiden.

Koe’s House of Recommended Slash Fiction has moved to: AO3: Koe’s House of Recommended Slash Fiction and will be maintained there in the future.

 • gift ideas for women

  If that doesn’t get the creative juices flowing, I don’t know what will.

 • Koe

  @ “gift ideas for women”
  LOL! Spam can sometimes be wonderfully funny. :D

 • Hoeg

  Thanks! I’ll bookmark this.

  My own favorites, varying in length, style and fandoms:

  Snape: The Home Fries Nazi by pir8fancier. Probably my number one. In a discussion about absurd AUs, somebody mentioned a fic with Snape as a fry cook in Arizona. Pir8fancier couldn’t find it. So she wrote it.
  It has violence and triggery themes, but also great insight and a very realistic sense of okay.

  Mudhoney by Calanthe. Another HP fic. You’ll need to ask her to friend you in order to read – understandably, as this is as hard-core and triggery as it gets. But also darkly beautiful.

  Modus Vivendi by Wiseacress. BtVS. The first fic I read that made me realize that fic could actually be well-written literature, and not just self-indulgent entertainment. It still gets the job done.

  Howl ‘verse by paxlux. SPN, insane, dark story taking cues from Ginsberg’s Howl.

  It Doesn’t Mean You Can Explain The Ocean by Glitterati. SPN. Soft and sad.

  Um, now I hope the html works here…

 • Koe

  @ Hoeg

  Thank you!!! My list had glaring holes in both the Harry Potter and Buffy the Vampire Slayer departments, so your recs are VERY much appreciated!

  I’m also intrigued by your descriptions and have good hopes that some of these will end up on my own favorites list. :)

  (The HTML worked great except for two links, but I found them with the information you gave and took the liberty to fix the links. Please tell me if I didn’t get it right.)

  *hugs and cheers* from Koe

 • Verdande_mi

  These are some of my favourite stories. It was supposed to be just a few, but it ended up being 11. Eh, sorry!

  At least there is football by sheffiesharpe. Fandom: Sherlock (BBC). Pairing: Mycroft Holmes/Greg Lestrade. My thoughts: I don’t know what to say except it’s a beautiful slow-burn of a story of an unlikely pair.

  I’ve been chasing Grace by Imachr. Fandom: Sherlock (BBC). Paring: John Watson/Greg Lestrade. My thoughts: Greg is divorced from his wife and but probably not ready to a new relationship, but after a bad week something that has simmered starts to boil.

  The reluctant relation by Zoicite. Fandom: Sherlock (BBC). Parings: Sherlock Holmes/John Watson. Author summary: It happened so often that most of the time John didn’t even bother to protest anymore. So the entire world thought that he and Sherlock were – well, whatever. It was fine. It was really fine.

  The difference of you by Ingberry. Fandom: Merlin, AU. Pairing: Merlin/Arthur. Merlin and Arthur meet on a bus of all things, get to talking and though Arthur hasn’t had much luck with girls things just might be different with Merlin.

  The power of suggestion by Lamardeuse. Fandom: Lewis. Paring: Lewis/Hathaway. Away on for the weekend to attend a seminar Lewis and Hathaway are mistaken for a couple and play along.

  Punctuation by Dogpoet. Fandom: Lewis. Pairing: Lewis/Hathaway My thoughts: wonderfully written story of how these two might find themselves on the same page; lovely read.

  The same coin by Meri. Fandom: HP. Pairing: Severus Snape/Harry Potter. My summary: Post war/after Hogwarts. After suffering an injury,Harry returns to Hogwarts as a teacher. He asks for Severus’s help with a potion in regards to the injury.

  Say something by Onrooftops. Fandom: Teen Wolf. Pairing: Derek/Stiles. Author summary: That first time Stiles decided it was probably wise to let sleeping werewolves lie. My summary: The one where Derek shows up to sleep in Stiles room.

  Buoyancy by Ethrosdemonforreal. Fandom: Teen Wolf. Pairing: Stiles/Danny. My summary: Danny knows something is going on, but Jackson won’t say. He tries Stiles, but he won’t say either. They do end up spending more time together and eventually Danny too is in the know, and also in peril.

  The neighborly detective and the tragic woobie widower by Elayna. Fandom: SGA, AU. Pairing: Sheppard/McKay. My summary: McKay and his son gets a new neighbor who qiuckly becomes a part of their lives.

  Inevitable homoeroticism in Spanish romantic heroes by Prosopopeya. Fandom: SPN, AU. Pairing: Dean/Castiel. Summary by Author: Dean is a grad student studying for his MA in Spanish literature, and he’s pretty content with his sexuality as it is — that is, fairly undefined and also secret. His attraction to Castiel, a professor to the undergrads, doesn’t seem like a big deal until it becomes a very big deal, and Dean scrambles to keep his head above water.

  :)

  • http://koe.no/ Koe

   Svarer på norsk, håper det er greit? (Det er ikke for å klage på engelsken altså, det er tross alt engelskspråklige historier du anbefaler) :)

   Og ikke si unnskyld! Man kan aldri få nok fic-recs! (Du skulle sett bookmark-folderen min…) Jeg kommer til å gå løs på Sherlock og Lewis-ene først, og så er jeg veldig nysgjerrig på Teen Wolf-historiene. Går de greit å lese uten å ha veldig inngående kjennskap til kanon? Gleder meg… Jeg kommer til å lese samtlige etterhvert også, lover. Og tusen hjertelig takk for at du tok deg arbeidet. Setter veldig pris på det!

   <333 Koe

   • Verdande_mi

    Norsk går helt fortreffelig! Jeg er helt enig; man kan aldri
    ha for mange fanfic og recs er en flott måte å finne nye historier på. Og bare hyggelig :) Om du skulle gå tom har jeg flere på lager i delicious så om du vil kan du stikke innom. Tror tag-systemet mitt er ganske greit; heart er iallfall de jeg liker best og alle de du fikk kommer derfra.

    Jeg prøvde å holde meg borte fra Teen Wolf siden jeg alt
    leser i mange fandom, men jeg greide ikke holde meg unna gitt. Og jeg tror begge de historiene jeg linka til fungerer uten kjennskap til kanon; iallfall den som er Danny/Stiles. Jeg kan jo nevne noen ting så du ikke står på bar bakke (uten å si for mye om du vil se serien en gang):

    Derek: Alpha varulv (av fødsel) uten gode
    kommunikasjonsegenskaper og som man trygt kan si ikke har hodet over vannet til en hver tid.

    Scott: Blir bitt (ikke av Derek) noe han absolutt ikke liker
    og han kommer aldri riktig på godfot med Derek som gjør livet vanskeligere for dem og alle andre.

    Stiles: bestevennen til Scott som vet om varulver og alt det
    bærer med seg.

    Jackson: blir blitt, men et eller anna muffens skjer så bittet
    tar ikke skikkelig og man er ikke riktig sikker på hva som er status med han.

    Lydia: blir bitt, men er immun. Kjæreste med Jackson.

    Allison: nykomling til byen som Scott blir hodestups
    forelska i.

    Danny: medelev og venn som ikke vet om varulver. Bestevenn til Jackson.

    Peter: onkel til Derek som man vet ikke vet mye om og som
    man nok bør holdes avstand til.

    Sheriff: faren til Stiles som ikke vet noen ting om varulver
    selv om merkelige ting til stadighet skjer i byen hans og med sønnen.

    Boyd, Erica og Isac er tre som blir bitt av Derek
    fordi han trenger en pack siden familien hans ikke lever lenger.

    Deaton: en dyrlege som vet om varulver og hjelper til når
    han kan.

    Familien til Allison: er jegere og jakter på varulver, men
    de har en kode og går ikke etter alle (i teorien). Tanta til Allison, Kate er
    en dame med noen skruer løs med urent mel i posen. Bestefaren til Allison er noen hakk verre. Faren, Chris er ganske omgjengelig og ok.

    The alpha werewolf (ikke Derek): skummel fyr som skaper
    trøbbel og etterlater seg døde folk.

    Kanima: skummel og mystisk skapning som også skaper trøbbel
    og skader folk.

    Alpha pack: skumle folk som ikke vil noen noe godt.

    Alle unntatt Derek, familie og Deaton er High School elever.

    God lesning :-D

    • http://koe.no/ Koe

     Wow, takk! Både for delicious-lenka og grunnkurs i Teen Wolf! Går det an å få tak i TW lovlig på noen norske (digitale) kanaler, eller er det DVD som er alternativet? (Jeg hadde håpet at det skulle ligge på MTV’s YouTube, men dengang ei. ;_;)

     Og nå kommer jeg til å forklaringen din oppe i en egen tab mens jeg leser, for referanse. ^__________^

     • Verdande_mi

      :-) ikke noe problem.

      To andre ting som kan være kjekt å ha med seg; Danny er åpen homofil på skolen og er på skolens lacrosse-lag sammen med Jackson, Scott og Stiles(de to sistnevnte er mer benkevarmere)Stiles er nok kanskje bifil; det har ikke blitt adressert helt klart og tydelig, men han spør ofte (og mener det)om han er attraktiv for gutter og er ikke helt enig i farens konklusjon om at han ikke er homofil så lenge han går i klærne han går med (og dette skjer utenfor et klubbsted for homofile som faren vet sønnen har vært på)

      Jeg vet ikke om TW er å få tak i på lovlig vis i Norge utenom Tv2 Sumo, men sesong 1 er ute på dvd iallfall.

      Men nå skal jeg ikke pimpe TW mer eller smamme kommentarfeltet. Ha en god kveld :)

     • http://koe.no/ Koe

      Jojo, slit ut kommentarfeltet! Det er jo helt nytt og bør står for en støyt! XD

      Ikke nødvendig å svare på denne om du trenger litt pause nå, men må bare spørre: tror du det er noe i teoriene om at Sterek kan dukke opp i kanon? (Man må være døvhørt for ikke å ha fått med seg oppstusset.)

     • verdande_mi

      Jeg vet ærlig talt ikke; tror ikke det kommer til å skje i løpet av tredje sesong. Stiles er vel 16/17 tror jeg, og selv om de venta til han var fylt 18 så ville det vel være ulovlig der borte. Og Derek er noen år eldre. Jeg kan se det for meg hvis det blir strekt ut over flere sesonger. Det er godt mulig en del av utviklings-arken til Stiles vil handle om legning og identitet. Jeg håper det. Han skal visstnok ha kommet over en evigvarende forelskelse på en uoppnåelig jente i sesongen som kommer. Jeg har ikke hørt så mye om sterek og kanon (eller mye anna fra sesong 3), men som du sier man må være døvhørt for å ikke ha hørt snakk om det. Man trenger ikke sterke slash-goggles for å se Sterek altså (sier jeg som mer eller mindre har de fast på), og selv om jeg ikke utelukkende leser Sterek så det de som helt klart har mest kjemi på skjermen.

      God kveld :)

     • http://koe.no/ Koe

      Takk og takk og god kveld til deg også! <3

 • Pingback: Billige Toms Sko

 • Pingback: jordan 11 retro Low IE True Red

 • Pingback: toms shoes

 • Pingback: Billige Toms Sko

 • Pingback: jordan 11 72-10 for sale

 • Pingback: Retro jordan 11 72-10 for sale

 • Pingback: Retro 72-10 11s For Sale

 • Pingback: Retro jordan 11 72-10 for sale

 • Pingback: Retro jordan 11 72-10 for sale

 • Pingback: michael kors

 • Pingback: michael kors skor

 • Pingback: Retro jordan 11 for sale