Fanfiksjon i lydformat: mp3, audiobook osv.

Podfic header based on

The Audiofic Archive er en fantastisk dugnadsbase med over ti tusen (!) fanfiksjons-historier innlest som lydbøker (eng: podfic). De fleste lydfilene er lagt ut som mp3 og de aller fleste er på engelsk, men det finnes likevel en del historier innlest på andre språk. Arkivet er gratis, åpent for alle og krever ingen registrering. Det er søkbart og ordnet etter nyheter, fandom, spleis, innleser, forfatter og lengde/spilletid. Alle kan sende sine egne historier til databasen. Antagelig inneholder et flertall av fortellingene detaljerte sex-scener og svært mange er av typen slash-fiksjon. Filene er ikke merket med advarsler, så for å finne ut detaljer utover fandom og spleis, må du gå inn på tekstversjonen av historiene og se på advarsler og anbefalinger for hver enkelt historie.

Og hvis du absolutt ikke vil høre historier med sex eller spleising av karakterer eller kjendiser, finnes det en egen oversikt over historier i “gen”-kategorien, ordnet etter fandom.

Uansett om du velger historier med eller uten sex, er alle historiene noens favoritthistorier. De er lest inn med kjærlighet og valgt ut av lesere som mener at disse historiene er gode nok til å fortjene alt arbeidet det krever å lage lydbok. Resultatene varierer stort i teknisk kvalitet og innleserne kan ha alle slags dialekter, men det er halve sjarmen. :)