Velkommen til Koe.no

Koe.no er et arkiv for Koes slash-fiksjon/homoerotiske noveller. Tekstene finnes i to hovedkategorier: fanfiksjon og originale fortellinger. En oversikt over samtlige historier finnes i innholdsfortegnelsen. Du kan også velge fra tagglisten.

I tillegg til noveller, byr Koe.no også på en mengde lenker, ressurser og anbefalinger for den slash-interesserte leser. :)

For English readers: The stories in this slash fiction archive contain content offensive to some. Please pay heed to the warnings on top of each story. All English content is tagged “English“.

Koe.no er beregnet på voksne lesere og byr på sex, vold og andre mulig støtende temaer. Etter internasjonal fanfiksjonsstandard innledes derfor hver historie med konkrete advarsler og beskrivelser. Eksempel på vaskelapp:

Tittel:
Forfatter:
Sjanger:
Lengde:
Fandom:
Spleis:
Tagger:
Spoilers:
Pekepinn:

 • 1more_sickpuppy

  Har läst dina originals nu – jag gillar dem! Alla är bra, Utmark är härlig för känslan av sommar och gångna tider… Jag hittade ett norsk-svenskt lexikon online och fick slå upp många ord, men det var kul att få läsa slash på ett annat språk än engelska!

 • Koe

  @ 1more_sickpuppy

  Takk for hyggelig tilbakemelding! Det er alltid morro å vite at folk leser det man har sittet å jobbet med i mange lange og sene kveldstimer, og enda hyggeligere å vite at det blir satt pris på. :)

  Jeg har for tiden fire originale historier i arbeid, to korte og to lange, og en av de korte er snart klar for posting. De to lange historiene krever mer arbeid før jeg kan legge dem ut, men særlig den ene begynner jeg å bli veldig fornøyd med (en hauk-over-hauk variant med mye UST og en god porsjon humor.), så jeg håper du stikker innom Koe i fremtiden også.

  :D Koe

 • Pingback: Koe.no | original slash fiction & slash fanfiction