Starten på slutten

Oppdatering, 26.3.2016: Jeg har lett høyt og lavt, men enda ikke funnet noe bra sted å eksportere “Koes hus for anbefalt slashfiksjon” til. Dermed er flytteprosessen gått i stå og det ser ut til at Koe.no blir oppe her på ubestemt tid, til jeg enten finner et godt alternativ eller en helt annen løsning.

Om det er noen som kjenner en grei nettvert med en viss støtte for html og vennlig innstilling til innhold beregnet på voksne, så gi meg et tips. Takk skal du ha.

Hei igjen. Jeg starter nå arbeidet med å koble ned Koe.no.

Det kommer til å ta litt tid, da jeg vil gi innholdet: historiene, metaen, anbefalingene etc., nye hjem, men Koe.no som du ser det nå vil bli avviklet sakte, men sikkert. Etterhvert som jeg flytter ting ut vil jeg gi beskjed om hvor innholdet heretter “bor”, så ennå en tid framover vil du finne pekere her. Men til slutt blir sidene fjernet helt. Dette er selvfølgelig trist, men sånn får det bli.

Rekkefølge og flytteplan:

  1. Illustrasjoner og fanart: flyttes til ny vert. Det blir mye arbeid å oppdatere lenker rundt omkring, og noen vil sikkert bli glemt.
  2. Fanfiksjon: enkelt, siden disse allerede ligger på AO3 også. De vil bare slettes herfra.
  3. Meta, ordliste og anbefalinger: flyttes til ny vert.
  4. Originale historier: jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal flytte dem over på ny vert eller ikke. Det er mulig at de bare blir slettet fra nett og får leve videre i min skrivebordsskuff heller. Tenker på saken.